top of page

Tjänster

01

Reparationer

På vår bilverkstad erbjuder vi en mängd olika reparationstjänster, från grundläggande byte av diverse delar till sofistikerade motor- och växellådsreparationer.

 

Våra mekaniker är mycket erfarna och använder den senaste diagnostiska utrustningen för att identifiera och åtgärda problemet på kortast möjliga tid.

 

Vi är dedikerade till att tillhandahålla utmärkt service och kvalitetsutförda reparationer till konkurrenskraftiga priser.

04

AC-service

Vi är certifierade inom ”Kategori V”  som sedan 2017 krävs för att hantera flourerade växthusgaser som förekommer i din bils AC.

 

Vår AC-service är heltäckande och vi erbjuder allt din bil behöver för att hålla sig sval i alla väder och klimat. Vi är specialiserade på diagnostik, reparationer, underhåll och byten, med hjälp av den senaste tekniken och teknikerna.

Vi har ett team av erfarna proffs som vet exakt hur man håller din AC igång och i topp skick.

02

Felsökning

Våra felsökningstjänster är utformade för att snabbt och exakt identifiera och diagnostisera eventuella problem med din bil.

 

Våra mekaniker använder den senaste utrustningen och teknikerna för att lokalisera orsaken till problemet och föreslå den bästa lösningen.

 

Vi tillhandahåller detaljerade rapporter för att hjälpa dig förstå problemet och vidta nödvändiga åtgärder för att lösa det.

05

Service

Våra olika service tjänster är utformade för att hålla din bil i toppskick så att du slipper onödiga kostnader och problem.

 

Vi använder endast delar och material av högsta kvalitet och allt vårt arbete utförs av erfarna, certifierade mekaniker.

 

Våra tjänster är tillgängliga året runt, med snabb och effektiv service som snabbt tar dig tillbaka på vägen. Lita på att vi tar hand om din bil på bästa sätt – boka en tid idag!

03

Bilel

På Gamron bilverkstad är vi specialiserade på bilel och batterier.

 

Våra mekaniker har många års erfarenhet och använder de senaste verktygen och teknikerna för att diagnostisera och lösa eventuella elektriska problem du kan ha.

 

Vi erbjuder även kompletta kablage för alla märken och modeller, vilket ofta kan vara lösningen på många udda problem.

06

Däckservice

Vi har den erfarenhet och expertis som krävs för att garantera att din bil presterar optimalt på vägen.

 

Vårt team av kvalificerade mekaniker kan hjälpa dig att välja rätt uppsättning däck för ditt fordon och ge en grundlig inspektion, reparation och byte av dina däck.

 

Vi använder endast delar av högsta kvalitet för att säkerställa att din bil är så säker och pålitlig som möjligt.

Oavsett årstid o väderförhållanden så hjälper vi dig känna dig trygg på vägen. 

Beheöver du hjälp med bilen? Ring oss nu!

Adress

Sätrahöjden 22 C, 806 34, Gävle

Ring oss

Tel: 026 -10 33 87

Mob: 073 - 61 03 460 

JOUR: 073 - 61 03 460 

Öppettider

Mån: 10:00-17:00

Tis:    10:00-17:00

Ons:  10:00-17:00

Tors:  10:00-17:00
Fre:    10:00-17:00

JOUR FELTANK: DYGNET RUNT

Tjänster

1. Reparationer

2. Felsökning

3. Bilel

4. AC-service

5. Service

6. Däckservice

bottom of page